Over By diz

By Diz staat voor Fit en Energiek.

Doelgroep is mensen die een betere versie van zichzelf willen ervaren en van daaruit door willen naar de allerbeste versie. Stap voor stap gaan wij samen van succes naar succes.

 Triple C, commitment – consequent – confetti

Commitment naar jezelf en naar elkaar, samen gaan wij een traject aan. Dit kan een traject zijn om af te vallen, balans te houden, fit worden of spieropbouw. Gegarandeerd succes

Consistent zijn, een routine en ritme vinden en hieraan gelijk blijven. Discipline komt hierbij om de hoek kijken, By Diz is hierin de stok achter jouw deur.

Confetti- We werken samen stap voor stap en gaan verder na elk behaald succes. Elk succes mag gevierd worden, je hebt het verdiend, je bent het waard.

By Diz organiseert vaak een challenge, fitmarathons, programma’s voor afvallen maar ook spieropbouw, events en veel anders. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven meld je dan aan voor de nieuwsbrief en jij bent als eerste op de hoogte.

Je kunt ons oa ook volgen op insta @bydiz.nl, facebook By Diz

Ik zal mij als persoon kort voorstellen.

By Diz is bij Di Z, Dianne Zijlstra. Samen met mijn man Gerco hebben wij  2 mooie meisjes, Bo-Jente en Mera-lyn. Genieten staat voorop nadat er lichamelijk een aantal pittige jaren zijn geweest. Op fitness en voeding gebied ben ik breed gediplomeerd en ervaringsdeskundige. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik jou kan helpen naar jouw doel. Wanneer starten wij samen een traject?